Thursday, November 15, 2018

Karli vanaema oli külas

Õppisime loodusõpetuses madreid ja ookeane, kui Karl rõõmsalt teatas, et ta vanaema on käinud 5 mandril, vaid Antarktist pole külastanud, ja võib meile oma reisidest rääkima tulla. Väga hea mõte, kes siis ikka paremini oskab rääkida, kui inimene, kes palju maailmas ringi käinud ja palju näinud.


Täna oligi meil põnev kohtumine Karli vanaemaga, kes on täielikult maailma avastamisest sõltuv ja reisikirg on teda viinud viiele mandrile ning umbes 60 erinevasse riiki, mõnda neist juba mitu korda külastanud. Lapsed kuulasid suure huviga ja said igale oma küsimusele vastuse, külaline oli kaasa võtnud ka raamatuid ja fotosid ning kaardi abil said õpilased selgemaks, kus miski piirkond asub.
Tõesti oli huvitav, laia silmaringiga maailma näinud proua, kes igalt reisilt positiivsed emotsioonid on endas säilitanud, võiks vabalt näiteks televisoonis esineda.

Aitäh Karlile, et vanaema kooli tundi sisustama organiseerisid ja muidugi täname ikka supervanaema ka!  Siiani polnud  vanaemad veel tunde andamas käinudki, algus on tehtud!




No comments:

Post a Comment