Sunday, November 11, 2018

Kallitele isadele!


Novembrikuu teiseks pühapäevaks valmis väike kogus (28) hoolikalt disainitud ja tervist mittekahjustavat täiesti uue kvaliteedi ja uutmislahendusega nutiseadet meesklientidele- täpsemalt isadele.

Telefone on soovitav kasutada iga päev ja pidevalt. Täpsem kasutusjuhend edastatakse suuliselt maailma kõige parema lapse poolt.  

Väärib märkimist ka asjaolu, et pikaajalise uurimuse tulemusena (umbes 10a periood) on väga täpselt arvestatud  kliendi ainulaadsuse ja  vajadustega ning ekraanil on nähtavad töökindlad parimad mobiiliäpid. 

Väike loetelu parimatest äppidest, mis praegu ilma teevad:

TÖÖTAMINE, MAGAMINE, SÖÖMINE, MUUSIKA, ARMASTUS, SÜDA, PERE, NAEARATUS, TUGEVUS, KOKANDUS, RÕÕM, VÕRKPALL, JALGPALL, KORVPALL, VÕIMLEMINE, TALIUJUMINE, JALGRATTASÕIT, JÕUSAAL,GOLF, TERVIS, HOTELLID, LENNUK, TELEKAS, RELVAD, JOONISTAMINE, MEISTERDAMINE, KEELEÕPE, EHITUSMATERJALID, KASSID, PÄIKE, TOIDUKORV, GARAAŽ, AIANDUS, SPORT, NALI, MINE ÕUE!, RAAMATUD, PILDISTAMINE, MALE,  VAATAJA, NALJAMEES, SUHTLEJA, HUUMOR, LINNUMÄÄRAJA, LUUP, MERI, SAUN, TOOLID, RAHA, KALA, JÄÄTIS  ja tavapärasemad: KELL, SMS,  FB, YOUTUBE, E-MAILID, SEB, GPS, mitmesugused mängud...

TOREDAT  ISADEPÄEVA JA PÄIKEST NING RÕÕMU IGASSE PÄEVA!





No comments:

Post a Comment