Friday, November 30, 2018

Imedemaal...

A. Einstein olevat öelnud, et kui tahate, et teie lapsed oleksid intelligentsed, siis rääkige neile muinasjutte; kui soovite, et nad oleksid veel intelligentsemad, siis rääkige neile veel rohkem muinasjutte.

"Lohe needus", mida lastega teatris täna vaatamas käisime,  põhineb  H. Käiti lasteraamatul" Janne ja Joosep. Lohe needus" I ja II.
Võib öelda, et esimeste minutitega  sattusid nii väikesed kui suuremad teatrikülastjad muinasjutu võlumaale, kus  avanes seiklusi täis maailm, kus polnud kordagi igav.

Esmane suuline laste ja vanemate tagasiside on äärmiselt positiivne, pikemaid kokkuvõtteid teatrikülastusest  ootan teisipäevaks.

Olen väga palju aastate jooksul lastega teatris käinud ja teatris töölgi olnud,  kuid pole tavapärane, et lasteetendustel tänuaplaus ei taha ega taha lõppeda, vähemalt 5 korda käisid näitlejad ja lavastuse loojad kummardamas, saalitäis rahvast tõusis kui üks mees püsti. Nii tore ja armas!
Lapsed on ausad- väga õnnestunud, põnev  ja köitev lavastus! Aitäh!

Tänukingitus ja armsad kaardid läksid seekord kunstnikule, kes pakatas juba kooli ajal geniaalsetest ideedest, armastas kunsti ja teatrit, mängis näidendites, oli aktiivne ürituste korraldaja, õpilasomavalitsuse eesotsas. Täna töötab Kristjan Suits Tallinna Linnateatris peakunstnikuna.




No comments:

Post a Comment