Saturday, October 21, 2017

Kutse!


Austatud nuku- ja nukuteatriteemaliste joonistuste ja tekstide saatjad, õpetajad ja lapsevanemad!
Olete oodatud osalema meie TÄNUÜRITUSEL, mis toimub kolmapäeval 1. novembril Tallinnas Nõmme Kultuurikeskuses algusega kell 18:00.

Käes on laste- ja noortekultuuriaasta. Kevadel pöördusime laste poole, kes armastavad teatrit, armastavad nukuteatrit, armastavad nukku: „Palun kirjutage või joonistage meile oma elamustest seoses nukuga, kirjutage, mida nukk Teie jaoks tähendab.“
Meile saabus 71 tööd. Suur aitäh! Aitäh ka  õpetajatele, tänu kellele see üritus teoks sai.

Aitäh, Westholmi Gümnaasiumi tollase 2.a kl õpetaja Lea Heier, et saatsite meile 11 toredat teksti. Nende tekstide autorid on Helena , Saskia , Mia , Isabel Maria , Martin, Saara , Laura-Liis, Liis , Marta Liisa, Marten ja Oskar.

Valiku meile saadetud töödest saatsime edasi Prantsusmaale Rahvusvahelise Nukuteatrite Ühenduse UNIMA peakorterisse, mis asub Charleville-Mézières´s. Septembri lõpus toimus seal samal ajal ühe maailma suurima  ja tuntuima ülemaailmse nukuteatrite festivaliga ühtlasi näitus üle maailma sinna saadetud laste töödest. Ka Helena, Saskia, Mia  ja Isabel Maria  tööd olid  nende seas.

Kõiki meile saadetud töid on võimalik 1. - 20. novembril näha näitusel Tallinnas Nõmme Kultuurikeskuses. Näitusega tähistame ka UNIMA Eesti Keskuse 20. aastapäeva.
·         Avame saadetud joonistuste ja kirjutiste näituse 1. novembril kl 18.00
·         Osalejad näevad etendust, mille pealkirja teatame veidi hiljem, sest valida on mitme etenduse vahel.
·         Tänuüritus on tasuta.

Oodatud on kõik lapsed, tööde autorid ja nende õpetaja, tulla võib kogu perega. Selleks, et kõik hästi korda läheks, on meile siiski oluline teada, kui paljudel on võimalik meie üritusest osa võtta. Sellepärast palun andke oma tulekust järgmise nädala jooksul märku e-posti aadressil harry.gustavson.001@mail.ee või telefonil 55 619 919 või saates samal numbril SMS-i.
UNIMA Eesti Keskuse juhatus

/Pisut lühendasin teksti ja perekonnanimesid ei kirjutanud. Nimelised laste  kutsed saadan  vanematele. Kuna praegu on koolivaheaeg, palun teavitage UNIMA juhatust, kas saate tänuüritusest osa võtta. Loodetavasti kõigile sobib, lapsed on ju nii tublid! L.H/


No comments:

Post a Comment