Wednesday, March 13, 2019

Joonistusvõistlus “Mina keskaegse tegelasena”


Tänavune kevad on erilisemast erilisem. Olde Hansa 20 aasta täitumise puhul korraldab Mandlikäru joonistusvõistluse!!! Selles osalemine on imeliselt lihtne. Kui sa oled kuni 16 aastane siis joonista meile enda nägemus iseendast keskaegse tegelasena. Kui hätta jääte, küsige vanematelt abi ja uurige koos keskaegseid raamatuid.
Kui joonistus valmis, siis kirjuta enda andmed joonistuse taha ning pange meie poole postiga teele (Viru 4-3, Tallinn 10140), märkega “Starmaker OÜ Joonistusvõistlus”. Sattudes ise vanalinna, too enda töö Mandlikärru ise ära. Võid kindel olla, et mandlipere sind kenasti premeerib. Joonistusi ootame kuni 31. märtsini. Kui jagad seda imemasina värki, võid joonistuse saata ka digitaalselt tehtuna.
Auhinnaks on 2 kilogrammi Olde Hansa Magusaid Mandleid ning lisaks pannkoogihommik koos Olde Hansa majatutvustusega.
Žüriis on Olde Hansa majaemand, Mandlikäru emand ja vajadusel tuleb viiki lahutama maja Heerold Marc Schwarzweiss.

Olde Hansa mandlikäru joonistusvõistlus “Mina keskaegse tegelasena” kampaania reeglid
Starmaker OÜ korraldab Olde Hansa mandlikäru joonistuskampaania, mis leiab perioodil 5.03.2019-31.3.2019.Joonistusvõistlusel saavad osaleda kuni 16 aastased lapsed, kelle joonistused jõuavad hiljemalt 31.3.2019 Starmaker OÜ kontorisse või mandlikärusse.
Joonistuse juurde lisada: töö autor, vanus, pealkiri ja konktaktandmed.
Kogutud andmeid kasutatakse ainult antud kampaania raames võitjaga ühendust võtmise tarbeks.
Antud perioodi vältel saavad kõik osalejad saata enda joonistused Starmaker OÜ kontorisse, aadressile Viru 4-3, Tallinn 10140 .
Joonistusvõistluse võitja auhinnaks on 2 kilogrammi Olde Hansa Magusaid Mandleid ning temale ja tema perele mõnus pannkoogihommik koos Olde Hansa maja ajaloo tutvustamisega.
Võitja teavitatakse sotsiaalmeedia kaudu hiljemalt 8. aprilliks. Lisaks võetakse võitjaga personaalselt ühendust.
Parimad tööd avalikustatakse Olde Hansa restorani Facebooki lehel/
/www.oldehansa.ee/et/joonistuskampaania/

No comments:

Post a Comment