Friday, June 8, 2018

Õige seiklus õues

 On jäänud loetud päevad suvevaheajani. Ilmataat on lahke ja kingib sooja päikeselise ilma. Täna siis osaleme Kristiine Noortekeskuse programmis "Õige seiklus õues." Meie klassi õpilased on esimesed, kes noorte poolt hästi läbimõeldud seiklus- ja meeskonnamänge katsetada saavad. Tore on koos lustida, õppida üksteist paremini tundma, arendada oma mõtlemisoskust ja sotsiaalseid oskusi, samuti ühtekuuluvustunnet. Üksteisega arvestamine, püsivus, keskendumsivõime, enda ja grupi motiveerimine, tasakaalukus, vastutuse võtmine-  need on vaid mõned olulised oskused ja omadused, mida läheb elus vaja ja läbi mängu on hea harjutada ning õppida.



Sõbra käsi on toeks, sõbra õige juhatus on abiks, et kinniste silmadega kaaslane turvaliselt takistusraja lõppu jõuaks. Nägija võtab endale vastutuse ja suunab rahulikult ning kindlameelselt.

Imetlen teid, armsad sõbrad, püüdke alati ja igal pool olla südamega nägijad, usaldusväärsed kaaslased!


 Kiirus ja strateegia!













 Ilma puu otsa  ronimiseta ei saa- seda teab igaüks, ronimine aitab kaasa nii motoorsele kui vaimsele võimekusele. Hea tuju tekitab ka- see on peamine.


Väike piknik looduses on ka väga vajalik, saad suhelda, jagada , katta ja kraamida.

  




 Üks kõigi, kõik ühe eest!
Suur ja siiras tänu noorsootöötajatele, kes on nii entusiastlikud, hoolivad ja pühendunud. Oli väga-väga tore õuesõppepäev!

No comments:

Post a Comment