Friday, March 16, 2018

Homme on KRÕF (koolirõõmu ja õnne festival)


Täna näitasid meie õpilased oma mängulusti ja oskusi 2. klassidele.
Kõik olid väga tublid, lugu hakkab järjest rohkem kõnelema ja elama, mängulisust on juurde tulnud, enesekindlust, üksteisega arvestamist samuti.

Ma arvan, et meie laste puhul ongi tugevamaks küljeks ansamblimäng. See on parim, mida selline projekt õpetab- üks kõigi, kõik ühe eest. Iga lüli tervikus on äärmiselt tähtis ja vajalik. Oleme ikka hoolivad ja hoiame üksteist.

Olen hästi tänulik, et laulmisõpetaja Diana õpetas laulud ja aitab vajalikul hetkel  sobivat muusikat taustaks mängida. Jonnakad CD-d, mis ei taha just siis mängima hakata, kui nende helid on hädavajalikud, aitab  haridustehnoloog Aet paika panna. Tema vaimustus meie laste mängust niivõrd, et tuleb ka homme kohale, lihtsalt oma vabal päeval, omal soovil.  Kas pole vahva?!

Tore, et Aleksandri isa pani oma auto "varandust" täis ja  meil ei jää muud üle, kui homme maha tõsta. Ootan 11.00 paiku abilisi, sest Aleksandri isa liikumine on ajutiselt limiteeritud.

Filmima tuleb Martini isa ja nägusid hakkavad koos õpetajaga maalima Mihkli õde ja ema, Liisi ja Mia ema.


Niisiis, homme kohtume Tallinna Ühisgümnaasiumis, Pärnu mnt 71,
meie kogunemisaeg  11.10-11.45  2. korrus ruum 206 .
Vanemad toovad lapsed kohale. Loodetavasti on koolihoovis ka autodele kohti ja saab parkida, vähemalt  peatuda saab kindlasti.

 Kes viis kostüümi koju, kontrollib, et maha ei unusta. 

Esialgne esinemisaeg umbes 13.20 (ajakavas võib esineda väikseid muutusi). Esinemisaegadega saad tutvuda eelmistes postitustes.


Päev on pikk, võib juua või näksimist kaasa võtta.

Peaasi, et oled RÕÕMUS JA ÕNNELIK, siis sujub kõik suurepäraselt!

No comments:

Post a Comment