Sunday, February 26, 2017

"Väike prints" -teatrisse!


26. mail kell 11.00 nukuteatri ühiskülastus
pääse 8.80
Piletid pean välja ostma hiljemalt 16. 03, palun ülekannet 15.03
Kohtumine Taavi Tõnissoniga toimub 11. 04 kell 11.00- pääse 4.50
Kes pole veel ülekannet teinud, on mõistlik vast  koos teatrikülastusega maksta ( võib ka hiljem, ei pea varem pileteid ostma) 
Lapsed, kellel olid uisupäeval omad uisud, maksavad 1 euro vähem. Mial ja Isabelil on ettemakse, puuduva osa võite sularahas tasuda.
Kolm last on etendust näinud, andke palun teada, kas soovite etendust teist korda vaadata, et teaksin õige arvu pileteid osta.

http://www.nukuteater.ee/et/v%C3%A4ike-prints
Kui kõrbes hädamaandumise teinud lendur oli veel laps, joonistas ta kord pildi boamaost, kes seedib elevanti, kuid kõik täiskasvanud pidasid joonistust kübaraks. Pärast seda loobus ta joonistamast, kuni kohtus kõrbes Väikese Printsiga – kuldsete juuste, kollase salli ja armastusväärse naeruga poisiga, kellel oli kummaline komme mitte vastata küsimustele. Väike Prints palus tal joonistada lamba ja sellest sai alguse nende sõprus.
Kaheksa päeva jooksul kõrbes, mil lendur võitleb oma elu eest ning püüab parandada lennukit, jutustab Väike Prints talle oma elust. Ta jutustab asteroidist, armastusest ühe roosi vastu ja läbi kuue taevakeha ja kummaliste kohtumiste kulgenud teekonnast Maale. Just sellel planeedil saab Väike Prints viimaks vastused oma küsimustele, avastab oma roosi väärtuse ja ainulaadsuse ning õpib vastutamise tähendust.

Tähelepanu! 

Lavastuses kasutatakse strobovalgust. 

Mängivad

Andres Roosileht, Karl Valkna (külalisena), Laura Nõlvak, Anti Kobin, Mihkel Tikerpalu, Katri Pekri

No comments:

Post a Comment