Saturday, February 4, 2017

Teatrisse!


„Emma ja ajakivi ehk Nukkude teater“
Broneerisin 31. märtsiks piletid
Õpilane- 8.80
Ülekanne palun 18. veebruariks

„Emma ja ajakivi ehk Nukkude teater” on lugu armastusest, egoismist, kurjusest, sõprusest, mustast maagiast ja tasakaalust. See on suur nukuteatri muinaslugu, kus on palju sündmusi ja tegelasi. Muinasjutt kõneleb kuningriigist, mille prints armub marionettnukk Emmasse. Musta maagia ning fantaasiaga vürtsitatud sündmuste käigus saab nukk Emmast järk-järgult inimene. Kuid nagu elus ikka, on igal teenel oma tingimused. Kuidas lootusetutest olukordadest pääsetakse ning millega selle eest maksta tuleb, selgubki loo käigus. Ühtlasi on tegemist ühe poisi suureks kasvamise looga, mis tuletab meile meelde, mis on maailmas tõeliselt väärtuslik ja mis mitte.
Mängivad
Laura Nõlvak, Mart Müürisepp, Liivika Hanstin, Kadri Kalda, Anti Kobin, Katri Pekri, Jevgeni Moissejenko, Tarmo Männard, Andres Roosileht, Kaisa Selde, Mihkel Tikerpalu, Lee Trei, Tiina Tõnis, Riho Rosberg, Taavi Tõnisson või Mirko Rajas


11. aprill 10.30 kohtumine NUKU-s
Taavi Tõnisson ja tema nukud
Pilet 4.50

Kohtumisel teevad osalejad lähemalt tutvust põnevate teatrinukkude ja nukunäitlejaga.  Iga kohtumine on eriline hetk publiku ja näitleja vahel, mis toob teatrimaailma otse iga vaataja silme ette ja käeulatusse!

/http://www.nuku.ee/et/muuseum/tegevused/kohtumine-nukkudega/

Minu meelest on Taavi üks andekamaid ja siiramaid näitlejaid, keda tunnen.
Meil kõigil on palju temalt õppida.

Vahel käivad ka õpetajad nukukunsti õppimas  ja lihtsalt mängimas!


No comments:

Post a Comment