Monday, February 1, 2016

Teatrikuul teatrisse!















02.03 kell 13.00
Pilet 4€ ( veel on klassiraha)

Etenduse pikkus: 40min

Koht: Hopneri Maja Diele saal (Vanaturu kael 3)

Improteater IMPEERIUM pakub lastele enneolematuid teatrietendusi!

Improvisatsioonilisel etendusel „Mina olen… !“ jääb pealkirja lõpetamine lastele, kellel on võimalik nimetada mängitava loo peategelane ja määrata, millisele vahvale seikluste rajale ta teele asub.

Me tunneme erinevaid muinasjututegelasi – Punamütsike, Kaval Ants, kolm põrsakest jne. Palju on aga muinasjuttudes tegelasi, kes ise peategelasteks neis lugudes ei saa. Laste abiga valime muinasjuttude kõrvaltegelastest ühe välja ja anname talle võimaluse saada juba täiesti uues improviseeritud loos peategelaseks!

IMPEERIUMi näitlejad usaldavad laste loovust, ideid ja fantaasiat ning annavad sellele võimaluse avalduda ja areneda.

Improteater IMPEERIUM kasvas välja 2014. aastal esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Seega, kuigi Impeerium on veel noor, on trupil improkogemust juba kuus aastat. Imperaalid on kutselised näitlejad, kes lisaks Impeeriumile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ning suurepärased valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Ladinakeelne sõna “imperium” tähendab võimu. Improteater Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.

Trupis:
Näitlejad:
Merilin Kirbits
Kati Ong
Mairi Jõgi
Maarika Mesipuu-Veebel
Tarvo Krall
Rauno Kaibiainen
Erki Aule
Maarius Pärn

Muusikud:
Tarvo Krall
Ragnar Toompuu
Madis Jürgens
Madis Kreevan

Valgustajad:
Mario Saarik

Projektijuht:
Monika Tomingas

No comments:

Post a Comment